Webdesign op maat van de KMO

Doordacht. Stijlvol. Betaalbaar.

Analyse. Doordacht.

We starten niet halsoverkop aan jouw nieuwe website. Eerst ontdekken we tijdens een workshop wat jouw visie, ideeën en business doelen zijn. We gebruiken onze expertise om deze informatie te vertalen naar wireframes.

Enkel op die manier kunnen we zorgen voor een website die écht voor u werkt.

Webdesign Bornem - Design

Ontwerp. Stijlvol.

Jouw bedrijf heeft zijn eigen logo en huisstijl. Daarnaast richt je je op een specifieke doelgroep en wens je een specifieke boodschap over te brengen. Dit alles wordt geïntegreerd in een ontwerp volledig op maat van jouw bedrijf.

Je hebt recht op enkele feedbackrondes zodat je 100% tevreden kan zijn over het resultaat.

Ontwikkeling. Betaalbaar.

Dat uw website stijlvol en doordacht gaat zijn, dat is duidelijk. Uiteraard moet uw website ook technisch perfect in orde zijn.

Door websites te bouwen met WordPress zorgen we voor een gebruiksvriendelijk systeem dat snel, veilig en futureproof is. Het resultaat: een optimale surfervaring.

Wat kost een website? Neem contact op!

Webdesign Bornem - Ontwikkeling
Webdesign Bornem - Onderhoud & Support

Onderhoud & Support

Wij stoppen niet bij het online zetten van jouw website. Een website moet voor je werken en blijven werken.

Binnen onze onderhoudscontracten zorgen we ervoor dat jouw website steeds up-to-date en veilig blijft. We staan daarnaast steeds klaar wanneer je wijzigingen wil doorvoeren.

Van A tot Z

Vaak heb je als ondernemer niet zelf de tijd (of expertise) om je nieuwe website gaan op te vullen met foto’s, teksten, … Wij raden hiervoor enkele partners aan:

Stockfoto's iStock

Klaar om uw project te bespreken? Ga zitten, wij luisteren.