Logo Redesign

Laat je logo om de zoveel tijd vernieuwen. Met een logo redesign heb je opnieuw een moderne, professionele uitstraling. Wil je de stap niet zetten omdat je oude logo nog op teveel plaatsen wordt gebruikt? Zorg dan dat het nieuwe logo een opfrissing is en niet té hard afwijkt van het oude zodat je tijdelijk beide logo’s kan gebruiken.

Enkele voorbeelden

Ook bekende merken laten regelmatig hun logo opfrissen. Kan je zelf enkele grotere merken opnoemen waarvan het logo is vernieuwd? Nee? Dat is net het punt. Dit proces gebeurd zo subtiel dat de meerderheid van de klanten dit niet eens doorhebben.

Is het dan wel nodig om dit te doen? Als de klanten het niet merken? Toch wel. Vooral voor de nieuwe klanten. Het doel is om de herkenbaarheid te behouden naar bestaande klanten toe maar ook te zorgen voor een moderne, kwalitatieve uitstraling voor nieuwe klanten die uw bedrijf net leren kennen.

Logo redesign - Domino's
Logo redesign - Starbucks

Laat je logo redesignen

Op 99designs laat je verschillende ontwerpers aan jouw vernieuwde logo werken en kies je nadien uit een 10-tal voorstellen. Zo heb je de maximale controle over het resultaat. Niet tevreden van de resultaten? Dan krijg je je geld meteen terug.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Mike Van Hemelrijck

Mike Van Hemelrijck

Allround Web Expert bij VH Design (Bornem) en UX & Art Director bij Dropsolid (Gent). Hielp in de voorbije jaren een 200-tal KMO's met hun online zichtbaarheid en strategie.

Gerelateerde tips